Uitvoeringen

Evening Scene 26 maart 2022

26 Maart zongen we in de Oude Kerk van Maasland ons programma: Evening scene.
Wat was het fijn om na een lange Coronatijd weer een uitvoering te kunnen geven!
De bijna 100 bezoekers genoten van het koor, het pianospel van Maureen van IJzerloo en de prachtige gedichten van Nanneke Beekhuis.

Festival of Lessons and Carols

Kamerkoor Cantabile werkte voor de zesde keer mee aan het Festival of Lessons and Carols in de Groote Kerk van Maassluis. Dat vond plaats op zondagmiddag 19 december 2021. De organisatie was in handen van PKN Maassluis. Vanwege de avond- lockdown was de dienst naar de middag verschoven en mocht er een beperkt aantal bezoekers deelnemen.
De dienst werd ook op YouTube uitgezonden https://youtu.be/qG2znUsipc4 en is nog steeds te bekijken.

Driekoningenconcert

28 November 2021 mochten we onze medewerking verlenen aan het Driekoningenconcert van organist Wim Voogd in de St. Paschaliskerk in den Haag. Door bepalingen inzake Corona had slechts een beperkt aantal bezoekers toegang.

Jaarlijkse Repetitiedag

Zaterdag 30 oktober 2021 waren wij te gast in de Oude Kerk van Maasland. Onze jaarlijkse repetitiedag, die we daar gehouden hebben, was een goede gelegenheid om extra aan de stemvorming te werken en het zangrepertoire van voor de zomer weer uitgebreid door te nemen.

Open Repetitie Theater Koningshof

Op dinsdagavond 5 oktober 2021 hielden we een Open repetitie in het Atrium van Theater Koningshof in Maassluis. De stukken die gerepeteerd werden waren o.a.: muziek van Elgar, Gjeilo en Peterson-Berger. Vanwege Corona hadden we lange tijd niet in het openbaar gezongen. Koor en publiek genoten van dit optreden!